Solliciteer nu!

Retail Operations

Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden?

Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken.

Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl.

Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren.

Verkopen begint in het distributiecentrum.

Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken.

On-the-job training is maar het halve werk.

We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

We verwachten uiteraard dat je al heel wat in huis hebt als je hier aankomt bovenop jouw diploma.

Durf, lef en goesting om je helemaal te geven in de eerste plaats. Maar ook aangeboren flexibiliteit en een gave om belangrijke dingen te onderscheiden van kleinigheidjes. En het besef dat je team je belangrijkste troef zal zijn.

In ruil voor al je drive, inzet en zweet …

Zorgen we voor een mooi loon, een mooie auto en mooie voordelen. Maar vooral voor een unieke kans om te groeien in het spannendste retail-bedrijf ter wereld.


De eerste stappen van het sollicitatieproces met glans doorstaan? Bewijs jezelf dan nog een laatste keer tijdens onze bootcamp. Hou het weekend van 9 & 10 november alvast vrij. En wie weet krijg jij binnenkort een ticket voor de bootcamp.


Solliciteer nu! Opleidingstraject