Solliciteer nu!

Real Estate

Lidl heeft meer dan 300 winkels in België.

Of om het in termen te zeggen waar jij warm van wordt: iets meer dan 420.000 vierkante meter winkelruimte, met frigo’s, kassa’s, kluizen, parkings etc. En deze winkels moeten gerealiseerd worden volgens de hoogste standaarden en normen waarvoor we als winkelketen gekend zijn. Dat managen gebeurt hier door jonge wolven zoals jij. Nadat je 53 weken lang gecoacht, getraind en begeleid bent, uiteraard.

Je eerste maanden lijken absoluut niet op je echte job.

Of toch ongeveer niet, want het harde werken dat zal binnen Lidl altijd hetzelfde blijven. Maar bereid je toch maar voor op maanden van rekken aanvullen, vrachtwagens lossen, planningen opmaken, kluizen tellen en meedraaien op de vloer in een van onze distributiecentra … Er is geen betere manier om te leren wat Lidl succesvol maakt, dan door de basis te kennen en te waarderen. Wij rekenen er straks op dat je ons nog sterker maakt en daarvoor moet je Lidl van top tot teen kennen.

Schrik niet als iedereen na een tijdje zegt dat je veranderd of ‘gegroeid’ bent.

Ze hebben gelijk. Je zal veranderen. Van een student met ambitie in een trainee met verantwoordelijkheden. Maar nog meer in een young professional die barst van de ideeën. En die overdonderd wordt door kansen om ze waar te maken. Nieuwe winkel zetten? Locatie scouten? Deals bespreken? Negotiëren met de buurtcomités, gemeentes of onze pop-up store op Tomorrowland helpen realiseren. You got it.

Eén jaar Lidl doet wat met een youngster als jij, dat snappen we.

Maar je moet het niet alleen doen. We reserveren een coach die verantwoordelijk is om van jou een topper te maken. En je collega-trainees zijn de perfecte opstap naar een breed netwerk hier. Geloof ons maar: we willen net zo hard als jij dat je slaagt. Want we geloven keihard in je talent.

Van talent gesproken: we verwachten dat je dat met bakken in huis hebt.

Van goede talenkennis (Duits is een leuke extra) en communicatie-skills tot een oplossingsgerichte kijk en genoeg flexibiliteit om je aan te passen aan die alom bekende maar o-zo leerrijke hectiek van de retail.

In ruil voor al je drive, inzet en zweet …

Zorgen we voor een mooi loon, een mooie auto en mooie voordelen. Maar vooral voor een unieke kans om te groeien in het spannendste retail-bedrijf ter wereld.


De eerste stappen van het sollicitatieproces met glans doorstaan? Bewijs jezelf dan nog een laatste keer tijdens onze bootcamp. Hou het weekend van 6 & 7 april alvast vrij. En wie weet krijg jij binnenkort een ticket voor de bootcamp.


Solliciteer nu! Opleidingstraject