Solliciteer nu!

Purchasing

This is where the magic happens.

En dat wist jij natuurlijk al langer. Onze inkopers zijn de echte tovenaars van de retail. En ze leren je graag de kneepjes van ’t vak.

Leerrijk is een understatement.

De ene dag bestudeer je als trainee de markt van jouw productgroep en hou je prijzen in de gaten, de andere formuleer je samen met je collega’s verbetervoorstellen en neem je kordaat beslissingen. Samen zorgen jullie week na week voor een gevarieerd en aantrekkelijk assortiment. Dat prijs en kwaliteit daarbij altijd in balans zijn, spreekt voor zich. Onderhandelingen voorbereiden en voeren: zelfs dat hoort erbij, ook voor jou als trainee.

Zitten initiatief en verantwoordelijkheid jou in het bloed? Dan ben jij wat we zoeken.

Voor dit boeiende traineeship verwachten we dat je resultaatgericht werkt, prioriteiten weet te stellen, en resoluut beslissingen durft te nemen. Zodat je de vooropgestelde doelstellingen behaalt. Uitdagend? Zeker. Maar we weten dat je op deze manier het best kan uitgroeien tot een volleerd en succesvol inkoper.

Dat daar ook een flinke dosis lef, structuur en doorzettingsvermogen bij hoort, weet jij als geen ander.

Gelukkig heb je ook je diploma om op terug te vallen, een eerste werkervaring, of goede examens in het vooruitzicht. Net als motivatie en goesting om keihard te werken. En durf natuurlijk. Want dit is niet zomaar een traineeship.

Je mag rekenen op een opleidingstraject van de bovenste plank.

Om te beginnen, laten we je één maand lang kennismaken met alle kanten van inkopen. Van de bijhorende administratie tot promotionele acties, en van onze verpakkingen tot marketing en reclame. Daarna sturen we je op missie naar de winkelvloer. Als filiaalbediende verken je het leven in onze winkels, en leer je onze klanten kennen. Een belangrijke stap, want binnenkort neem jij beslissingen in hun naam. Tot slot duik je de wondere wereld van e-commerce en supply chain management in én ga je naar ons distributiecentrum, waar je ontdekt hoe we goederen ontvangen, opslaan en verzenden. Daarna is het tijd voor het echte werk. Kwaliteitsdenken, merken- en assortimentsanalyse, onderhandelingstechnieken: binnenkort heeft purchasing geen geheimen meer voor je.

Auf Deutsch? Nah, gerne!

Binnenkort sta je elke dag in contact met onze nationale én internationale leveranciers. Daarom is het belangrijk dat je vlot en overtuigend communiceert, en bovendien professioneel assertief bent. Durf jij een aardig mondje Duits te spreken? Dan heb je een extra troef op zak.

In ruil voor je drive, inzet en zweet…

Zorgen wij voor een mooi loon, een mooie auto en mooie voordelen. En meer nog: voor talrijke internationale contacten én een unieke kans om te groeien in het spannendste retailbedrijf ter wereld.


Sta je te popelen om te beginnen?

Dat treft, wij ook! Maar eerst nog even kennismaken. Schrijf je snel in voor onze 'dare to purchase day' op 8 mei 2018. Die dag krijg je de kans om aan de hand van verschillende oefeningen de functie van inkoper én ons bedrijf nog beter te leren kennen. Wat denk je, hebben we een match?


Solliciteer nu! Opleidingstraject