Solliciteer nu!

Logistics

Ons vijfde Belgische distributiecentrum in Marche-en-Famenne heeft nog maar net de deuren geopend en wij kijken al uit naar distributiecentrum nummer 6.

En tegelijk moderniseren we de anderen. Want als het op logistics aankomt, lopen we mijlenver voorop in de innovatiewedloop. Dat heeft te maken met de inzet van onze mensen, natuurlijk. Maar ook met de geniale ideeën van onze trainees. Want na één jaar zwoegen en zweten en bijleren, mag je hier de rest van je carrière analyseren, organiseren, maar ook anderen coachen en doen groeien.

Zwoegen en zweten en bijleren begint op de winkelvloer.

Yes ma’am. Vergeet even dat je al die logistieke flows en operationele processen moet uittekenen. Denk even niet aan de orderpickers die je straks gaat aansturen en de hoge plafonds van het distributiecentrum dat straks je thuishaven wordt. Lidl is retail en retail betekent een lach op het gezicht van onze klanten toveren. Alles wat we in dit bedrijf doen, staat in functie van dat doel. En dus leer jij dat eerst door en door kennen.

Ook in het distributiecentrum begin je bij het begin.

Als orderpicker of goederenontvanger. We willen dat je de flow van ons distributieproces door en door kent voor we je vragen om het te optimaliseren. Want, niet twijfelen, dat is wat er straks op je afkomt.

Je verdere carrière binnen de logistiek en logistics van Lidl is nog niet uitgetekend.

Ook dat laten we aan jou over. Gebruik je trainee-jaar om uit te vissen waar je écht goed in bent en waar je onze organisatie het best bij kan helpen. Dan coachen, trainen en helpen we je op weg, zodat jij kan groeien en groeien.

Een Logistics-traineeship bij Lidl is niet iedereen gegeven.

We zoeken de scherpste geesten met het meeste lef. De jongens en meisjes die bij alle consultants kunnen starten, maar liever kiezen voor het échte werk. Die flexibel en communicatief sterk zijn, en anderen willen helpen.

In ruil voor al je drive, inzet en zweet …

Zorgen we voor een mooi loon, een mooie auto en mooie voordelen. Maar vooral voor een unieke kans om te groeien in het spannendste retail-bedrijf ter wereld.


De eerste stappen van het sollicitatieproces met glans doorstaan? Bewijs jezelf dan nog een laatste keer tijdens onze bootcamp. Hou het weekend van 6 & 7 april alvast vrij. En wie weet krijg jij binnenkort een ticket voor de bootcamp.


Solliciteer nu! Opleidingstraject