Solliciteer nu!

HR

Een bedrijf vol jonge mensen moet een HR-afdeling hebben waar jonge geesten zitten.

Daarom krijgen HR-trainees op ons hoofdkantoor in Merelbeke vanaf dag één veel verantwoordelijkheid (enfin, toch vanaf dag 80, nadat je eerst Lidl van binnenuit hebt leren kennen op de winkelvloer en in de distributiecentra). Collega’s nieuwe kansen aanbieden? Het opleidingstraject moderniseren? Het gezondheidsbeleid verder uitwerken? Lidl groeit zo snel dat het bij HR nooit saai is. Het doel? Samen van Lidl een topwerkgever maken.

Goesting om in de winkel te gaan werken?

We sure hope so. Want de eerste maanden breng je door tussen onze producten: in de winkel, aan de kassa, in het distributiecentrum. Je leert er onze processen kennen én begrijpt na een paar maanden héél erg goed wat er leeft bij de mensen voor wie je straks mee het HR-beleid uittekent.

Twaalf maanden op het scherp van de snee is ongelooflijk boeiend.

En afmattend, toegegeven. En ook af en toe overdonderend. Maar verwacht je aan een fantastische entourage van trainers en coaches en managers die niets liever willen dan dat jij successen boekt en onze organisatie sterker maakt.

Je HR-carrière na je traineeship is nog niet uitgetekend.

Dat doe je zelf. Je kan terecht bij Personeelsadministratie, Rekrutering, Training & Development, of Welzijn & Social legal, en we kiezen samen je traject op basis van de projecten die je tijdens je traineeship naar je toetrekt.

Je hebt het vast al door: we zoeken geen eerstecommunicantjes.

We hebben durvers nodig die zin hebben in een jaar aan een heerlijk hels tempo. Laatstejaarsstudenten (of pas afgestudeerden) die willen groeien en geboren zijn met een natuurlijke people-mind en een oplossingsgerichte kijk. Doeners. Geen twijfelaars.

In ruil voor al je drive, inzet en zweet …

Zorgen we voor een mooi loon, een mooie auto en mooie voordelen. Maar vooral voor een unieke kans om te groeien in het spannendste retail-bedrijf ter wereld.


De eerste stappen van het sollicitatieproces met glans doorstaan? Bewijs jezelf dan nog een laatste keer tijdens onze bootcamp. Hou het weekend van 6 & 7 april alvast vrij. En wie weet krijg jij binnenkort een ticket voor de bootcamp.


Solliciteer nu! Opleidingstraject