Solliciteer nu!

Finance

Retail is marge en omzet.

En daar zijn we bij Lidl ijzersterk in. We zijn de nummer één in Europa en ons groeipad is nog maar pas begonnen. Dat zo’n evolutie voor boeiende rekeningen en cijfers zorgt, spreekt voor zich. Dat jij als jonkie een reële impact hebt op die cijfers, is iets minder evident. Maar het is wél de realiteit bij Lidl. Als je durft, tenminste ...

Het duurt wel even voor je hier je eerste Excel-bestand opent.

Dat heb je namelijk helemaal niet nodig als je in de winkel staat of in ons distributiecentrum de bestellingen verzamelt met je vorklift. Het eerste half jaar leer je Lidl van binnenuit kennen, en bombarderen we je met opleidingen en on-the-job training. Zo weet je precies wat er schuil gaat achter de rekeningen en resultaten die je straks analyseert en bestudeert. En maak je betere beslissingen.

Het gaat keihard, die eerste 53 weken van je carrière.

Zodra je in Merelbeke aankomt, krijg je steeds grotere en steeds belangrijkere projecten op je bureau. En ook je verantwoordelijkheden nemen toe. Of dat gepaard gaat met coaching en begeleiding? Absoluut. Maar verwacht geen fluo-hesje en hand-in-hand oversteken: you’ll have to outperform.

Een Finance-traineeship bij Lidl is niet voor iedereen weggelegd.

De basis is jouw diploma. Maar zonder een uitzonderlijk uithoudingsvermogen en tonnen lef haal je het niet. Bovendien verwachten we dat je analytischer denkt dan de meesten en die analyses ook helder communiceert. In Nederlands en/of Frans. Duits is een leuke extra.

Wat gebeurt er na die twaalf maanden?

Dat is een beslissing die we samen maken. De laatste maanden van je traineeship krijg je de ruimte om opties in het bedrijf te ontdekken en contacten te leggen met managers. Vanaf dan begin je ook te groeien bij ons.

In ruil voor al je drive, inzet en zweet …

Zorgen we voor een mooi loon, een mooie auto en mooie voordelen. Maar vooral voor een unieke kans om te groeien in het spannendste retail-bedrijf ter wereld.


De eerste stappen van het sollicitatieproces met glans doorstaan? Bewijs jezelf dan nog een laatste keer tijdens onze bootcamp. Hou het weekend van 6 & 7 april alvast vrij. En wie weet krijg jij binnenkort een ticket voor de bootcamp.


Solliciteer nu! Opleidingstraject